CONTREAILS vs, CHEMTRAILS

Bisztosan észre vette már, hogy a sugárhajtású repülő repülőgépek után egy bizonyos magasságban (álchemtrails_fantalában 8-12 km) olyan környezetben, ahol elegendő a nedvesség, páralecsapódás nyomai maradnak, ill. Kondenzációs öv (az irodalomban ismert kondenzátum nyomvonal, kondenzcsík, condense trail, = contrail). kondenz nyomvonalak a kis vízcseppek vagy jégkristályokból álnak össze, amelyek természetes módon keletkeznek a hideg levegő és a forró égéstermékek a repülőgép-üzemanyag keverésénél. A keletkezésük és az időtartamuk (vagy oszlódásuk)  hőmérséklettől függ, páratartalomtól, légköri nyomástól és a  légtömegek mozgásától a keletkező helyszínen .

De van egy érdekes jelenség.

Az átlagos contrails lényegében azonnal szakadozik a repülőgép után. Az elmúlt években megfigyelhető nem csak nálunk, hanem az egész világon, hogy az egész ég bevan festve contrails -el, de nem azokkal, amelyek már azonnal feloszlódnak, de órákig az égen maradnak.

Ezek a sávok, amelyek továbbra is fennállnak az égen különbözőek a szokásos contrails -től alakjával, szerkezetével, de főleg az összetételével. Chemtrails mérgező anyagokból ál össze, mint a bárium-sók, alumínium-oxid, stroncium, és mások.

A contrails és chemtrails különbsége összehasonlítására egy Wikipediai táblázatot rakunk fel  :

 

kritériumok contrails chemtrails
levegő hőmérséklete 0 ° C nem keletkezhetnek keletkezhetnek
páratartalom 70% szétoszlanak fennállnak
időtartama 2 perc-ig 8 óráig
keletkezeti helyje tizedek m a repülőgép után közvetlenül a  repülőgép után
vastagsága pár méter pár tizedek méter
szaggatott nyomok nem igen (pilótával kezelt)
összetétele vízgőz vegyszerek (lásd alább)

 

CHAMTRAILS ÖSSZETÉTELE

Chemtrails mérgező anyagokból ál össze, mint például a bárium-sók, alumínium-oxid, stroncium, és mások. Ez alapvetően egy DOR energia formája. Báriumsók képesek nagy mennyiségben vizet kötni, aminek az eredménye a fokozott felhőképződés létesítése, amely biztosítja a napsugárzás csökkentését.

Alumínium részecskék a légkörben elvégeznek számos funkciókat. Alumínium-oxid az úgynevezett Welsbach anyagok közé tartozik, ahol jellemző a magas emisszió, vagy fényvisszaverő, és a napfény visszavetődik az alumínium részecskéktől. Ezek az anyagok használhatók keverve a sugárhajtású üzemanyagoknál.

A chemtrails laboratóriumi kémiai elemzése, alumínium, bárium és stroncium kívűl kiderítette:

Enterobacteriaceae – tartalmazza enterobaktériumok és Salmonelum Coli, amely megtalálható  mérgezés esetén a régi romlott ételtől – húsból. Legelvilegebb a Klebsiella pneumoniae, amelynek a  fajtáják felelősök a tüdő fertőzésnél, vagy fájdalmas bélproblémáknál.

Etyhlen dibromid (dibróm-etán – C2H4Br2) – szigorúan betiltották 1984-ben, tekintettel a rák-, üzemanyag-adalék és rovarölő egyben. Kiderül még több,mint például a Serratia marcescens, Pseudomonas aeruginosa, streptomycet-ák (antibiotikumokban használtak) és mások. A A fent említettekből egyike sem nem segít a légzési vagy emésztő rendszernek. Hála Istennek, erről a jelenségről kering a világban egyre több információ és sok ezoterikus webóldal foglalkozik vele.

 

CHAMTRAILS KIHATÁSOK

Léteznek számos magyarázatok, hogy miért is szinte naponta a fejük felett, láthassuk a chemtrails. Magyarázat a hivatalos helyekről (több támadások után, és sok óhajtások után a hivatalokon a magyarázat véget) az, hogy szükségünk van napfény árnyékolására, és így csökkentsék a globális felmelegedést. (A valóságról a globális felmelegedéssel kapcsolatban vezetve van sok vita, és valószínűleg megmanipulált adatok alapján vannak felálítva).Mivel chemtrails befolyásolja felhőképződést, így lehet manipulálni az időjárást (az, hogy valami ilyen valóban létezik,  bemutatták a nagyközönségnek az idő „javításánál“ a Pekingi olympia folyamata alat, és biztos, hogy képesek erre más világhatalmak is, úgy mint Kína) A chemtrails másik hatása, hogy növelje permeabilitást (a mágneses mezőnek növekvő hatása), ami biztosítja a radar környezetet. Valaki azt gondolhatja, hogy a  fent említett hatások konkrétan nem érintik , de ne felejtsük el, hogy minden, ami a levegőben van, eső formában lekerül hozzánk is a földre, és negatív hatása van a Földre, rajta termelt növényekre, és végső soron tehát mi ránk, emberekre is.

 

 

CHEMTRAIL ELLENŐRZÉS

A chemtrail felhőzet lényegében nem más, mint koncentrált negatív energiát (DOR), ezért ki tudjuk használni a küszöbölésénél az orgonitot. Látható hatás elérhető már a kisebb orgonitoknál, mikor meg lehet figyelni, hogyan tisztúl a felhő orgonit felet a  mesterséges felhőktől (természetes felhőkre az orgonitnak nincs hatása), és a felhő újra kék. De Dr. Wilhelm Reich feltalálta számunkra, majd Don Croft tökéletesítette találmányát az eszközökben, ami közismert mint cloudbuster (felhők törő). Lényegében egy nagy orgonitról van szó (a súja kilóban kétszámjegyű értékben mozog), amelyből közvetlenül az égre vannak irányítva réz vagy alumínium csövek (réz és alumínium kiváló vezetők), amelyekben beágyaztak a kristályok. Cloudbuster ebben a kivitelben  néhány tíz kilométeres hatása van. Nehéz elhinni? Ki kel próbálni, és csatlakozni a sok emberhez a világon, akik meg győződtek róla a saját tapasztalatjain.