Elektroszmog és a forrássai

A modern tudomány bebizonyította, hogy mindent az univerzumban, a levegőtől kezdve, ásványi anyagok, a különböző tárgyak, egész az élő szervezetekig, tulajdonképpen azonos típusú energia, amely különböző elektromágneses frekvenciákból áll össze.

Trillió sejt az emberi szervezetben egymással komunikál alacsony frekvenciájú elektromágneses jelekként, amelyek aztán átalakulnak a fiziológiai és biokémiai folyamatokra a szervezetben és ezek bebiztosítják a zökkenőmentes és egészséges működését az emberi szervezetnek. Ebből logikusan az merűl fel, hogy ha a szervezet ki van állítva a káros elektromágneses sugárzásnak (a DOR energia), a kommunikáció az elemi sejt szinten meg van rongálva, vagy ami még rosszabb, meg van szakadva és így egyenlőtlenségek keletkeznek a szervezetben, ami külsőleg megnyilvánul, mint egy betegség.

Elektroszmog-kifejezés magában foglal minden természetellenes negatív elektromágneses sugárzás, amelynek a forrása minden elektromos és elektronikus berendezések. Ebbe a kategóriába tartoznak különösen a radar rendszerek – meteorológiai radarok, TV és rádió adók, WiFi, katonai létesítmények, erőművek, elektromos vezetékek, kórházak, nukleáris energiaforrások, otthoni elektronika (számítógépek, televíziók, hűtőszekrények, mikrohullámú sütő, stb), telefon, mobiltelefon, fénycsövek, katódsugárcső, légkondicionáló berendezések, vezeték nélküli kommunikációs technológiák (WiFi, Bluetooth), stb.

Az elmúlt húsz-harminc évben, az emberek, különösen a nagyvárosokban élők, állandóan ki vannak állítva a nagymértékben az elektroszmog sugárzásának, ami tükröződik a krónikus fejfájásban, alvászavarokban, szívritmuszavarokban, szívrohamokban, a depressziókban, a reumatikus fájdalmakban és más ún. civilizációs betegségekben. Ezt a problémát felgyorsította elsősorban a gyors növekedés a vezeték nélküli technológiáknál, mint például mobiltelefon adók, Wi-Fi vagy Bluetooth.

Ma, amikor tudjuk, hogy a melatonin (a hormon, számosoknak a fiatalság forrása, egészségrisikohandy140_v-galleryügyi,  hatékony a korai öregedés ellen, vagy a rák és álmatlanság ellen) megrendülése olyan frekvenciáknál történik, ami alig magasabb, mint a tipikus átlagos háztartásban, kb 50 hertz (Hz) (pl. . Európában és Ausztráliában), vagy 60 Hz (pl. USA). Aki mobiltelefon mellett alszik, folyamatosan kiteszi magát az elektromágneses sugárzásnak, amely elegendő ahhoz, hogy elnyomja az éjszakai melatonin termelését, ami tízszer nagyobb, mint a nap folyamán. A melatonin szintje csökkenése a szervezetben emlőrák, vagy prosztatarákot okoz, vastagbélrákot, petefészekrákot és leukémiát a gyermekekben. Az e-shop – unkban kínálunk orgonitokat mobilokra, amelyek csökkentik az elektroszmog sugárzást a mobilokban.

 

Hogyan harcolni az elektroszmog ellen

Nehezen számíthatunk arra, hogy  az emberek seregestül abbahagyják az elektromos és elektronikus berendezések használását, vagy költöznek a városokból, ahol hatalmas az elektroszmog koncentrációja, annak ellenére is, hogy veszélyezteti őket, és a jövőbeli generációkat is. De mindenki közülünk felelős azért, hogy amennyiben lehetséges, védi magát és családját az esetleges következményektöl, melyt az elektroszmog okoz.

Felszeretnénk alajánlani lehetőséget, hogyan lehet megvédeni magunkat a negatív elektroszmog hatásaitól. Ajtót a megoldáshoz kinyitott nekünk Dr. Wilhelm Reich , amikor felfedezte, hogy az orgon magas koncentrációját ellehet érni kis fém részecskék behelyezésével a szerves gyantában. Köszönve a fém részecskék kaotikus elrendezése a gyantában keletkezik valami olyan, mint egy szélessávú antenna, amely rezonál ugyanolyan szinten, mint az elektroszmog, és így azonnal tudja semlegesíteni. Orgonit egyszerüen elnyeli a negatív sugárzást (DOR – Deadly Orgon) és a fém részecskék folyamatos sugárzás (energia) visszavetésétől gyorsul és így nagy mértékben aktiválja magát, mint a víz erős turbulenciánál és orgonitból kihat már mint ártalmatlan, sőt hasznos élettartama alapján, dúsított negatív ionokkal (POR – Pozitív Orgon). Orgonitoknak nincs szükségük külső energiaforrásra, így gyakorlatilag bárhol használható. Kényeztesse magát több életenergiával az orgonitból.