1. minden orgonitot, amelyt kínálunk, saját kezeinkel készítettünk és beletettük a szeretetünket és a legjobb szándékunkat.
  2. A mi portálunkon teljes körű tájékoztatást az orgonitokról található, sőt egyéb kapcsolódó információkat a gyógyító kövekről, fémekről, csakrákról, állatöv,ről mandalákról, elektroszmogról, feng shui – ról, vagy chemtrails – ről.
  3. ügyelünk a minőségre és a szinergiára a mivelünk felhasznált nyersanyagokban, formákban, méretben és összetételében.
  4.  30000 Ft feletti rendelés esetén az árut díjmentesen szálítjuk magához (ez nem vonatkozik az orgonit chembuster- / cloudbuster- re).
  5. Pénz visszaadás jótállása! Ha vissza szeretné adni a sértetlen árut 14 napon belül a kézhezvételétől, küldje el nekünk sértetlenűl vissza és mi visszafizetjük a pénzt, anélkül, hogy írja be az igénylőlapot.
  6. A kérdésekben, melyek a mi termékeinket illeti, mi mindig előzékenyek vagyunk tanácsot adni önnek.
  7. Az orgonit gyártásánál nem mérgező, ftalát-mentes epoxigyantát használunk, amely szagtalan és korlátlan élettartamú és termékeink ártalmatlanok a környezetre.
  8. Gyártási komponensek raktáron tartunk. Ha valami elfogyott, igyekszünk előállítani az árut a legrövidebb időben.
  9. Az orgonitok´ból széles választékunk van, kínálatunkat továbbra is jobbítjuk és bővítjük új termékekel, amelyekből némelyek egyedülállók a világon.
  10. Készen álunk együttműködve megalkotni „testre szabott“ orgonitot az Ön igényei szerint.