Mi az orgonit

Orgonit a negatív energia energetikus harmónizálója és transzformátora a környezetéből. Orgonit magába húzza a negatív éteri (orgon) energiát a környezetből és az egyedülálló összetétele változtassa pozitívra, az emberi lelkület és egészség számára hasznos lendületes életenergiára.

 

orgonite_diagram kopie

Általában az orgonit a következő hatásokkal van össze kötve:

 • pozitív hatása van a Föld Anyára, a környezetre, minden élőlényre, állat és növényvilágra.
 • Semlegesíti a geopatogén övezeteket, amelyjek kőzet zavaroknál létesülnek, akár természetes (tektonikus hibák, radioaktív területek, vízi utak, vizes élőhelyek), vagy mesterségesen előidézett módon (közüzemi vonal) és az emberi egészségre káros hatásuk van, amely idővel okozhasa az álmatlanságot , szédülést, szívritmuszavarokat, rákot és más betegségeket.
 • Neutralizálja és átalakítja pszichoszomatikus zónákat, tehát a negatív energiát az alacsony gondolatokbol és érzelmekből, mint a stressz, a szorongás, feszültség, a gyűlölet, irigység, harag, stb, amely megtalálható mindenhol, de különösen olyan helyeken, ahol súlyos balesetek történtek, harcok, verekedések, autóbalesetek, stb, általában helyjek, ahol olyan dolgok történnek, amelyjek  alapvetően érintik az emberek sorsát (pl. temetők, bíróságok, intézetek, tárgyaló helységek …) pozitív energiára. Ezt az energiát különösen intenzíven érzékelik a csecsemők és gyermekek, de a felnőttek is.
 • Neutralizálja és átalakítja az elektroszmoggot, tehát az elektromágneses sugárzás a mi tágabb környezetünkböl. Legnagyobb mértékben a környezetünket elektroszmoggal szennyezik főleg az elektro-radar rendszerek – meteorológiai radarok (a mi esetünkben (Szlovákiában) elsősorban a radar a Kis-Javorník-on a Kis-Kárpátok Pozsony (Bratislava) mellet és Kojšová Hoľa Rozsnyói-hegységben  Volovské vrchy) Gölnicbánya (Gelnica) közelében), katonai és repülőtéri radarok, rádió és TV adók,WIFI adók, katonai létesítmények, erőművek, távvezetékek, kórházak, nukleáris források. Elektroszmog felmerül minden háztartásban is. A forrássai az elektronika (számítógépek, televíziók, hűtőszekrények, mikrohullámú sütő, stb), telefon, fénycsövek, katódsugárcső, légkondicionáló berendezések, vezeték nélküli kommunikációs technológiák (WiFi, Bluetooth ,…) és minden elektromos berendezések és vezetékek.
 • Gyógyító kövek – féldrágakövek rezgéssükkel segítségével fejleszti a kívánt mentális és a személyes képességeket és tulajdonságokat az emberben.
 • Erős védő, gyógyító és helyreállító hatása van.
 • Javítja az alvás, és segít álmatlanságnál.
 • Harmónizálja és a tisztítja vízt.
 • Meghosszabbítja az élelmiszerek élettartalmát és minőségét, főleg a gyümölcsöknek és zöldségnek. Nehiányzon a hűtőszekrényekben és fagyasztókban.
 • Az energiát megspórólja olyan mértékben, hogy befolyásolja a üzemanyag fogyasztása csökkentését a járművekben.
 • Készült szeretettel és nem csak hatékony, de egyben esztétikai elem bármilyen lakberendezésben is.

Az orgonit működésének bizonyítéka

Bár a modern fizika kutatása eredményei azt mutatják nekünk, hogy minden anyag tulajdonsága és a szerves szerkezetek az energia rezgésén alapulnak, a tudomány és a jelenlegi mérő készülékek koncentrálódnak a sűrűbb energiákra, tehát anyagra és mivel az orgonit a finom mindenlévő energiával dolgozik, az orgonit működését (vagyis azt a képességét, hogy semlegesíti és átalakítja a negatív energiát a környezetből, mint például az elektroszmoggot, geopatogén zónákat és  pszichoszomatikus zónákat pozitív energiára, amely nem terheli az emberek lelkületét, az egészséget és a természetet) nem lehet könnyen bebizonyítani a mérést hozzáférhető eszközökkel.

Az emberekek, akik képesek érzékelni a finom energiákat berendezések nélkcl, mint például egyes természetes gyógyítók nincs szükségük semmilyen bizonyítékra, de olyanok sajnos csak egy páran vannak. (Mielőtt úgy döntöttünk, hogy elkezdjük az orgonit gyártást nagyobb mértékben, megmutattuk egy orgonit mintát egy természetes gyógyítónak, amely orgonitról korábban nemhallott, de megerősítette a tulajdonságokat, amelyek általában jellemzők az orgonitra).

Kutatók az orgon és orgonit térén leggyakrabban az orgonit működését, a gyakran látható mesterséges felhőként bizonyítják be, amelyjek a negatív orgon energia képviselője (több a chemtrails részben), ahol bizonyos típusú orgonitok képesek eloszlatni őket, bár néhány kilométerre a föld fölött találhatóak. Míg ez a fajta bizonyíték egyeseknek nyilvánvaló, mások elégtelenül  bizonyulnak.

A modern technológiáknak köszönhetően, lehetőségünk van lefényképezni az aurát. Aura egy energiamező, amely a csakra kisugárzásának az eredménye, ami körülveszi minden embert, és egy tojás alakú.

Az orgonit pozitív hatást a emberi szervezetére belehet bizonyítani az aura fényképével is,  orgonittal és nélküle, mivel az aurán látható,milyen minőségben folyik a vitális életenergia a fizikai és a éterikus (aurikus) testünkben, gátolja a betegségeket és káros anyagokat, hogy nehatoljanak be a testetre, és egyidejűleg folyamatosan életenergiát sugároz ki a környékében. Egy ilyen kísérletet a szlovák Markíza televízió adta elő a Reflex relációjában.

Orgonit összetétele és működési elvei:

 • Szerves összetevők – általában epoxigyanta, de a viasz, szurok-, hullám-, fa nedv is(a mi termékeinkekre szagtalan, ftalát-mentes, nem mérgező epoxi gyantát használunk CHS 324), amely kristályhálót tartalmaz és magába húzza az orgont a környezetéböl.
 • Szervetlen összetevők – fém reszelék (ezüst, bronz, réz, sárgaréz, alumínium, durál, titán, fekete acél) – szervetlen komponensek – akadályt álítnak az orgonnak, amely a fém részecskéktől visszaverődik, tisztúl, gyorsúl és megváltoztassa a negatív (orgon) energiát vitális, pozitív, az életnek kedvezőebb(orgon) energiára, dúsított negatív ionokkal, amelyt kisugárzik a környezetében
 • Gyógyító kövek (hegyikristály, jáspis, karneol, citrin, smaragd, rózsakvarc, azurit, szodalit, ametiszt, shungit, gránát, hematit, aventurin, rubin, tigris szem, lapis lazuli, és mások) – erősítik és  idomítják az energiát. A gyanta keményedésénél nagy nyomás hat ki a kövekre (mint több ezer éve, amikor alakúltak és keletkeztek a földben) és a kvarcoknál (ásványok, amelyjek szilícium-dioxidból álnak össze) piezoelektromos jelenség keletkezik, tehát a kristály képessége teremteni áram feszültséget, és így működnek a kristályok (kvarcok) mint az áram feszültség forrássa és orgonit hatása erősítője.

 

Orgonit a szerves gyanták és a nagymértékben kis fém részecskék és kristályok (gyógyító kövek) keveréke. A szerves műgyanta magába húzza elektromágneses mezők (sugárzások) energiáját a környékéből, miután ez az energia visszaverődik és felgyorsúl a fém-részecskéktől, minek köszönhetően megtisztúl és a környezetébe már kisugárzik vissza, mint vitális, egészséget javító energia, meggazdagítva a gyógyító kövek rezgésével, amelyek szerepelnek az orgonitban és növelik a hatékonyságát. A ionok szempontjából orgonit magába húzza a kationokat a környékéből, amelyjek a gyors visszaütésétől a fém részecskéktől (ami a kristály rácsbában részesít vegyértékes delokalizált elektrónokat), és a gyógyító köveknek köszönve, amelyjek erősítik és formálják az energiát, orgonitból kisugárzanak már mint ártatlan, sőt életnek jótékony anionok. Ez hasonló folyamat mint a víz erős turbulenciáknál, amikor vízesésekből esik. Orgonitnak nincs szüksége a  külső energiaforrásra, így gyakorlatilag bárhol használható. Adjon magának ön is több vitális életenergiát orgonittal.

Orgonit Minősége – tényezők

 

Energia az orgonit gyártásánál –  Orgonit termelésénél a gyanta körülbelül 48 – 72 óráig keményedik, és ez idő alatt az összes energiák, amelyek az orgonit közelében vannak, formálják az orgonitot, illetőleg belépnek az orgonitba. Ezért nagyon fontos, hogy az orgonit megfelelő környezetben készüljön, jó szándékokkal, gondolatokkal, más szóval a lehető legjobb és legerősebb rezgéseknél (a legerősebb rezgés a szeretet rezgése 🙂 ). A gondolatok kisugárzása valamilyen konkrét célra (például a környezet összehangolása, a jó alvás, szeretet, stb) az orgonit készülésénél programozásnak nevezik. Az orgonit gyártásánál igyekszünk a legjobb fizikai és lelki állapotban lenni, és segítet  kérünk  segítőktől a lelki világból. Az első orgonitokat erdőben készítettünk, hogy stressz és elektroszmog nélküli környezetben lehessünk. A környezet elektrosmágneses tisztasságát  úgy érjük el, hogy a gyártásnál körbevetjük magunkat  már kész orgonitokkal.

Az orgonit minőségét befolyásolják számos tényezők. Az orgonit gyártásánál törekedünk az összes ilyen tényezők felhasználására:

Az orgonit nagysága – minnél nagyobb méretű, annál nagyobb az orgonit rács is, és ez azt jelenti, hogy átalakítja nagyobb mértékben a  negatív energiát a környezetből és átalakítja pozitív energiára.

Orgonit alakja– mint bizonyára észrevették, a formák hatással vannak nemcsak az emberi lelkiletre, hanem a munkára az energiával is. Bizonyára elismerik, hogy ez nem véletlen, hogy minden legnagyobb épület a múltban piramis alakja van és ezek találhatók a világ minden táján, nemcsak Egyiptomban, hanem Amerikában, Ázsiában és Európában is. Piramisok találhatók még a Marson is Cydonia nevű területen! Ezért a fő alak a mi orgonitunknak a piramis. Piramisok mellett a legjobb formában, hogy dolgozni lehessen az energiával a gömb és öt formák, amelyek ismertek mint Platón szervek. Ezekre vonatkozik , hogy minden oldal és él mérete azonos és a belső szög, amelyt a somszéd óldalak összekötnek szintén egyenlő. Minden egyes Platón szervéhez meg felel egy elemet. A négyszögletű – a tűz, kocka – föld, nyolcszögletű (két piramis egy közös alappal) – levegő, tizenkétóldalú – éter / orgon és tizenkétóldalú – a víz és a gömb – üresség. Ezek az elemek univerzum építő kovei.

Megfelelő orgonit összetétele- minőséges orgonitnak tartalmaznia kell egyaránt a szerves és szervetlen összetevőket súlya arányban 1: 1. Természetesen nehiányzon az orgonitból legalább egy kvarc kő, amelyt gyakran kristálynak nevezik, így megszorozhassuk az orgonit hatékonyságát.  Sokan azonosítják a kvarc koncepcióját azzal a gondolattal, hogy ez a kristály (tiszta kvarc), de ő csak az egyik szilícium-dioxid (kvarc) formája. A gyógyító kövek, amelyjeket használunk a mi orgonitunk gyártásában a kvarc családba kristály kívűl beletartozik az ametrín, ametiszt, aventurin, citrin, jáspis, karneol, rózsakvarc, szodalit, sólymok szem, tigris szem is. Természetesen, ha az orgonit több követ tartalmaz nem káros, sőt az ellenkezője, de megfelelően kell kombinálni az egyes köveket a tulajdonságai alapján.

Gyógyító kövek az orgonitban – gyógyító köveket az orgonit felhasználásánál szükséges megfelelően kombinálni, hogy nezavarják egymást hatását. Nagyon fontos, hogy a kövek felhasználása előtt meglegyenek tisztítva (gyógyító kövek képesek fogadni energiát környékükből, rákövetkezően kisugározni), és feltöltötve, illetőleg harmonizáltak legyenek. Garantáljuk, hogy minden gyógyító kövek a mi orgonitunkban meg voltak tisztítva (többnyire folyó víz alatt), feltöltöttek (főleg a napocskán), és összehangoltak a piramisokban, amelyjeket erre a célra készitettük. Miután a kövek bevannak ágyazva az orgonitban, az energia mozgás  az orgonitban automatikusan megtisztítja őket, és ezért öntisztító.

Fémek orgonitban – Fém forgács lehet bronz, réz, alumínium, vas, és nyugottan rozsdás is, de tekintve amaximális hatékonyságra az átalakításnál negatív energiáról pozitívra, nem lehetnek  spirális alakban túl hosszúak. Egyébként lényegében ugyanaz vonatkozik rájuk mint a gyógyító kövekre.

 

 

 

 

 

Spirál az orgonitban – a mi orgonitunkban spirált használunk, amely réz drótból van és egy kiváló vezető és energia egyenirányító. Bell laboratóriumok az USA-ban tesztelték a mikrohullámú rendszerüket. Arra jöttek rá, hogy a 7,23 cm hullámhossza frekvencia kisugárzásánál, a rendszer feltöltődik statikus villamossággal. Az is kiderült, hogy a forrás, amely ltölti a rendszert mindenütt jelen van. Ez a hullámhossz (7,23 cm)  pontos átmérőjű távolság a szemek köszt, az egyik szemgolyó közepétől a másikig – ha száz embernél vesszük a középértéket. E hullámhossza további példái az átlagos hossza az orrhegy és az áll között, vagy a tenyér teljes szélességében.Ez a hullámhossz eltérő módon át van tólva az egész testünkben. Ha átlagoljuk a hangokat ebben az univerzumban, ebben a harmadik dimenzióban, kapunk egy hullámhosszt 7,23 cm, ami valójában  ebben a dimenzióban az Óm hang, a hindu hang e univerzumának és szó, amely a kezdeten volt. Ezen információk alapján, ahoz a döntéshez jutottunk el, hogy a réz drót, amelyeből készitjük a spirálokat az orgonitunkban 7,23 hosszúságban van, vagy többszörösei hossza 7,23 cm (minimális eltérésekkel).

Mandalák az orgonitban – mandala egy harmonikusan rendezett körben több geometriai minták, amelyek a vibrációjával befolyásolja a környezetét. Nálunk nem anyira ismertek, de Tibetben évszázadok óta használják együtt imákkal, főleg úgy, hogy a szélben lógnak a zászlókon. Tibetiek abban hisznek, hogy a szél terjedje továb a vibrációjukat. A mi orgonitunkban három alapvető mandalát használunk.

Energetikus kör egy kiváló eszköz a geopatogén zónák megsemmisítésére, amelyek a kőzet zavaroknál merülnek fel, akár természetes (tektonikus hibák, radioaktív területek, vízi utak, vizes élőhelyek), vagy mesterségesen előidézett módon (közüzemi vonal) és az emberi egészségre káros hatásuk van, amely idővel álmatlanságot, szédülést, szívritmuszavart, rákot és más betegségeket okozhat.

Élet Virág a szakrális geometria ezoterikus szimbóluma. Magában foglalja a szakrális geometria geometrikus kapcsolatokat, amelyek leírják a alapelveit a világegyetem megteremtésének, a sejtek osztódásának a szervezetben az élő szervezeteknél (mitózis), szintén úgy az égitestek mozgásának. Ezt az ősi szimbólumot Egyiptomban, Írországban, Törökországban, Angliaban, Izraelben, Kínaban, Tibeten és más országokban is találtak Ez az Univerzum elsődleges nyelve, tiszta forma tiszta arányal. Az élet virág alapelveit  megértették és későb felhasználták az emberiség óriásai, mint Püthagorasz, Platón és a Leonardo Da Vinci.

Mandala Om Mani Padmé Húm (szanszkrit: मणि पद्मे हूँ) a buddhizmus talán legismertebb  mandalája és mantra (ima). Ez a mandala transzformálja a negatív érzelmeket. Om átalakítja büszkeséget és az egót, ma a féltékenységet és az irigységet, ni a kötődést és az önző vágyakat, pad a tudatlanságot és zavarodottságot, mé a kapzsiságot, a mohóságot, és végül húm gyűlöletet és haragot. Ez a szánalom és a szeretet mandalája, így ez a mandala gyakran  sziklákban és kövekben van bevésve, papírra írt, és majd ezekkel a papírokkal töltötve vannak a meditációs malomok.

 

 

Piramis alakú orgonit – orgonit Piramisok

Az emberi történelemben a piramisok kétségtelenűl a legjelentősebb épitmények közé tartozik. Már az ókorban tartották a legnagyobb csodának a világon. Elrejtenek magukban nagy titkokat, melyeket a tudósok még mindig nem tudodnak megfejteni. Ezek az építmények találhatók főleg Egyiptomban, de Mexikóban, Peruban, és Kínában is, szóval az egész világon. Érdekes ebben az, hogy bár jelen van minden kontinensen, az építési módozata mindenüt ugyanaz volt. A leghíresebb piramisok Egyiptomban vannak és a leghíresebb közülük a Kheopsz piramis,amelynek az alapja 230 méter és a magassága 147 méter.Sok dolog, amelyt babonaként vettünk az előző civilizációktól örökölve, most úgy tűnik, mint az őskori emberek titkos tudományuk magja. A piramisok hatás jelensége, hogy az újra vizsgált  felfedezések között a vezető helyen ál.

Sok tudós ma már elismeri, hogy a piramis nem csak akumlátorként szolgál, de mint egy transzformátor is. Piramis halmozódja az antennái révén az elektromos és mágneses energiát,  alóról a Föld energiát és felőről a kozmikus energiát. Csak a piramisi alak tudja koncentrálni az összes ilyen típusú energiát, és majd halmozottan kisugározza a térbe magakörül. Ezáltal a piramis ilyen csodálatos alak.

Talán a leghíresebb piramis, amely a legtöbben írásba foglalt az úgynevezett Kheopsz piramis. Itt pedig eltérünk egy kicsit a témától, és megengedünk magunknak egy pár érdekes jegyzetet. Kheopsz élt kb 2500 évvel ie, és a piramisban találtak kagylókat, ami azt jelenti, hogy a víz alatt kellet lennie, és ez bizonyítja, hogy  legalább 10 000 éves! Hasonló meggyőző bizonyíték van a korban a Szfinx-nél, amelynek a hátsó részén nyílás van 3,7 m mélységben. Ha ez a szél okozná, a Szfinx kora 4000 év lenne (hivatalos vélemény szerínt), de bizonyíték van arra, hogy a kopást kétségtelenül a víz okozta, a számítógépek kiszámolták, hogy egy ilyen mély hasadék csak akkor jönne létre, ha az eső non-stop 1000 évig esne, de az egyiptomi sivatagban  már nem esett az eső legalább 7000 éve. Ez azt jelenti, hogy a Szfinx legalább 8000 éves! Ez nem teszi lehetővé az egyiptomi (vagyis muszlim) régész, mert a Korán a hagyományos értelmezés szerint a világ teremtése 6000 évvel ezelőtt zajlott el.

A különböző vizsgálatok és kísérletek eredményei szerint, a piramisok, olyan véghez juthatunk, hogy a piramis energiának nagyon pozitív hatása van az immunrendszerre, és így jótékony hatása van az egészségünkre. Piramis a hatásával segít összehangolni és növelni az energiát a testben,  gyógyítani, meg szerezni az életerőt, nagyobbítani a koncentráló képességet, nyugtatni a gondolatokat, felszabadítani a stresszt. Az elsősorban hat a vazodilatációra, ízületi fájdalmakra, gerincre, reumára, influenzára, stb. Vannak olyan esetek, hogy már a rákot is kigyógyította

Jelenleg használt két fő ttipusu/ méretű piramisok – Egyiptomi és Kepler. A mi e-shop-unkban található mindkét, a választás maradt az Ön számára.

Egyiptomi (KEOPSZ) típusú piramisok, ahol az óldal szöge bázis iránt 51,51 fok. Ez a forma a tudományosan és évszázadok óta tesztelt. Bele van építe az aranymetszés, a phi és a pi aránya, sőt a kölcsönös arányok a Föld és a Hold közöt (Ha rajzol egy vízszintes vonalat a Föld közepén keresztül a kerületéhez, majd a vonalak irányúltak ebből a két pontból a Hold közepéhez és a Hold  közepéből vissza a Föld központjba (lásd a képen), a pontos méretek adja meg a Nagy (Kheopsz) piramisnak Egyiptomban!).Drbal úr Csehországból 1959-ben megszabadalmaztatta (szabadalmi szám 91304) pengék élezését ilyen típusú piramisban, felhasználva az energiát, amely benne kulminál.

A második típusú piramis azt javasolja, hogy a szög a bázis iránt a mi földrajzi szélességünkben kb 65 fokú legyen. Ez az elméletet kb 300 évvel ezelőtt kutató Manfred Kepler hozta létre. Ma sok gyógyító használja . Ehez a témához csatlakozzuk a pontos átiratát a Piramisok ereje könyvének Max Toth-tól (ahol 8. fejezetet maga Drbal úr írta le: Harc a piramisok szabadalomért) hogy megközelítsük a választásunkat e két típusú piramisokat. Mint már említettük, Drbal úr a szabadalmát  az egyiptomi típusu piramisokra kapta meg. A 8.fejezetben Drbal kijelenti: „együtt más francia kísérletezők, találtunk egy nagyon jól működő modell egy piramis egy szög 65 fok (ami Európában felel meg a mágneses irányszög). Ez a fajta piramis, hívtam a kivetítés. Találtunk neki a további modell szög 25 fok.“

Orgonit piramis egy példa a szinergikus hatások erősítésére a pozitív (piramis) formának és az (orgonit) tartalmának. Ezért nagyon örülünk, hogy feltudjuk kínálni széles skálát pontosan az ilyen típusú orgonitból.

Hogyan választani orgonitot

Hogyan választani orgonitot

Többfélemód létezik,hogyan választani megfelelő orgonitot az Ön számára.

A választásnál figyelembe kel venni azt is, hogy milyen szennyezett környezetben fog működni az orgonit. Egy olyan környezetben, ahol sok az elektroszmog több kis orgonitot ajánlunk, vagy egy nagyobbat

Választhat gyógyító kövek szerint, amelyek kapcsolatosak egyéni állatöv jelekkel, az adott orgonitban használtak, vagy tulajdonságjai szerínt, amelyek az egyes gyógyító kővek tartalmaznak. A mivelünk használt gyógyító kövek tulajdonságai megtalálhatók a honlapunkon.

Egy másik kritérium a csakra lehet, vagy szervek a testben, amelyeket kíván orgonit által ösztönözni  (minden csakrahoz tartoznak bizonyos szervek).

A legszélesebb és legjobb választás véget készítettünk gyógyító kövek tartalmú orgonitokat úgy, hogy megfeleljen az adott célra, mint az édes alvás, életenergia áramlása, a jólét, az önbizalom és még sok más. Egyúttal készek vagyunk tanácsot adni és összekombinálni a megadott köveket úgy, hogy az orgonit személyre szabott legyen az Ön számára.

Vagy egyszerűen válasszon orgonitot úgy, hogy első pillantásra tetszik, tehát intuitíven. Nincs jobb tanácsadó, mint a saját intuíció.

 

Orgonit függelékeknek és amuletteknek az a céljuk, hogy működjenek mint személyes orgonit harmonizáló, és védik az aurát és ha úgy érzi, hordható például a zsebében is. Szeretnénk figyelmeztetni arra, hogy ha állandóan viselni az orgonitot mellkasán vagy a nyakán, jelentősen befolyásolhatja a leadott csakrát (például szív-vagy torok csakrát), és így eltéréshez vezethet a teljes csakra rendszerben, ami nem jó.

Ha az  orgonitot szeretné használni az elektroszmog zavarására, akkor az ideális elhelyezés a elektroszmog forrása (elektromos, vagy elektronikus eszközök) és olyan terület közé, ahol általában mozog.

Megeshet, hogy az Ön lakásán, vagy házán keresztül megy egy vagy több geopatogén zóna. Ebben az esetben az orgonitot elhejezzük körülbelül 1 méterre, 90 fokú vonalban a geopatogén zónához,  mivel az orgonit  körökben vagy spirálokban működik, és kihat több tíz méterre (méretétől függően). A tökéletes geopatogén zóna zavarására legjobb két orgonitot használni, amelyek elég távolra vannak egymástól (mint például a szoba szélessége / hossza).

Ha tulajdonít orgonitot, és akarja, hogy javítsa az alvást,helyezze el körülbelül egy méterre az ágytól, ahol aludni szok. Elhelyezheti az ágy alatt, vagy az éjjeliszekrényen az ágy mellett, vagy négy kisebb orgonitot tegyen az ágy sarkáihoz. Figyelem! Nagyon valószínű, hogy addig, amíg megszokja, az  ő/ ők energiát, néhány napig nemlesz képes elaludni, de később már az alvás mélyebb és nyugodtabb lesz.

Ha  meggiftelni (megajándékozni) szeretne valamilyen áram vezetékű tornyot a környéken (megváltoztatni a negatív energia sugárzatát a környezetben), akkor az orgonitot be kell ásni kb  50-400 méterre a toronytól, hogy a  torony sugárzata hatásában legyen.Egy toronyra elég egy orgonit ( giftingre használatú piramis).

Orgonit piramis hatásának maximalizálására  helyezze úgy, hogy a piramis oldala közvetlenül az égtájhoz irányulódjon ( a piramis alapja merőleges az iránytű közepéhez).

 

Kapacita našich orgonitov

Kapacita daného orgonitu je priamoúmerná jeho objemu, respektíve váhe. To znamená, že orgonit s dvojnásobnou váhou má dvojnásobne väčšiu kapacitu!

Pri vyberaní si orgonitov, treba brať do úvahy aj znečistenie prostredia, kde bude orgonit pôsobiť. Do prostredia, kde je veľa elektrosmogu, silná alebo viac geopatogénnych zón, prípadne blízko cintorínov, či miest, kde sa pohybuje veľa ľudí, ktorí nemusia byť práve pozitívne naladení (a tým vytvárajú psychosomatické zóny), odporúčame viac menších orgonitov, alebo väčší orgonit (s väčšou kapacitou), aby čistenie orgonitov nemuselo byť príliš časté.

Uvádzame váhy našich orgonitov v gramoch:

Pologuľa veľ. S: cca 40 g

Pologuľa veľ. M: cca 1100 g

Pyramída pre gifting: cca 70 g

Pyramída Kepler S: cca 70 g

Pyramída Kepler M: cca 330 g

Pyramída Kepler L: cca 920 g

Pyramída Egypt XL: cca 1500 g

Pyramída Egypt XXL: cca 3600 g

Dekor. Tutanchamon: cca 1800 g

 

Még az orgonitnak is megvan a kapacitása, és ha nagyon szennyezett területeken van elhelyezve, mint például az erős geopatogén zóna, televízió (ahol a programok többnyire erőszakra és félelemrere összpontosítódnak), és sok elektromos vagy elektronikus berendezések, konferenciaterem, vagy olyan tartózkodási közelében, ahol magas a feszültség, vagy egyenesen erőmű a kapacitása telítődhet.Ezért javasoljuk, szintén mint a gyógyító köveknél, hogy legalább 10 percig (minél tovább, annál jobb), folyó víz alatt tartja, és kérje meg a vizet, hogy tisztítja át az orgonitot és szabadítja meg a negatív energiától (ezt az „eljárást” saját magunknak is csinálhassuk, zuhanyozás közben, például), és ha odakint süt a nap, ki teszi az orgonitot a napfényre, ahol feltöltődik (nem muszáj feltétlenül a közvetlen napsugárzásnak kiálítani, hosszabb közvetlen napfény kifakúlhatnak az „átlátható” gyógyító kövek, mint a. ametiszt, rózsakvarc, vagy citrin) . Szintén úgy működik a Hold és a csillagok fényes éjszakán, mint a Nap. Legideálisabb, ha az orgonitot olyan helyre viszi, ahol nagyon sok pozitív energia, tehát a természetbe. Minél gyakrabban tesz így, annál jobb, mert így elkerülhető a veszély, hogy az orgonit szinte jóformán kivitelezhetetlen egy ideig.

Az saját tapasztalataimból és más gyártók, vagy felhasználók tapasztalatjaiból, azt merem mondani, hogy orgonit egy élőlény, és mint minden élőlénynek szüksége van érezni a szeretetet. Én személyesen néha érzem, hogy kérnek arra, hogy vegyem a kezembe és játszak velük. Minél több szeretetet és figyelmet ad az orgonitjának, annál jobban fog szolgálni Önnek. Ez érzékenyebbeknek  meg válhat, főleg elénte, amíg megszokja őket, hogy majd érzi, az energia áramlását a kezében, amelyt úgy lehet érezni mint lágy szúrásokat, vagy rezgést.

Szívből azt kívánjuk mindenkinek,hogy kapják meg az orgonitjaiktól mindent amit elvárnak tőlük.