Mi az orgon

Orgon más kultúrákban  élet-energia néven Qi, Chi, prána, Ki, éter, Huna, ódikus energia alatt ismert. Orgont a mi modern civilizációnkban újra feltalálta az osztrák pszichiáter és pszichológus Dr. Wilhelm Reich (1897-1957).

Ez egy mindenütt jelenlévő világűr szabad energia formája, amelyt „ORGON“-ná nevezte, és azzal érveltek, hogy ez az energia jelen van minden élő szervezetben és az univerzumban. Megvolt győződve abban, hogy az ORGON kozmikus eredetű és nem a szervezetben merülnek fel, de az  ember csak a vevő. Orgon energia kék, kék-zöld vagy kék-szürke színű. Például a kék ég egy közvetlen visszatükröződése a légköri orgonnak. Élő szervezet orgon energiát tartalmaz minden egyes sejtben, amely alakítja és állandóan organikusan töltődik  a légkörből lélegzés által.Vörösvér mirigyek mikroszkopikus kicsinyítésével kékesek, orgonnal töltött hólyagocskák (zárt üreg a bőrben, vagy alatta), átviszi a biológiai energiát a tüdő  alveolusok felszínéről a test szövetekhez. Ha a szervesanyag hólyagokat megnagyobbítjuk több, mint 2000-szer, be tudjuk bizonyítani az orgon energia jelenlétét sejtekben és a kolloidokban (két anyag mikroheterogén keveréke, amelyek közül az egyik folyékony és a másik szilárd formában van), a kék, kék-zöld, vagy kék-szürke színű    protoplazmában. A növényi klorofill is, ami valójában egy változata a vas-tartalmú fehérje az állati vérnek ,orgont tartalmaz, amelyt abszorbál a napfényből és a légkörből. DR. Wilhelm Reich orgon alapelvén majd később épített olyan berendezéseket, amelyek rák kezelésére használhatók, vagy szétszórják a felhőket az égen.

Orgon és ionok

Van egy egyszerű és tudományosan bizonyított magyarázat, avagy párhuzam, ami segít jobban megérteni és elfogadni az elméletet az orgonról. Elég, ha DOR („rossz“ energia) helyjett kationokat kébzel el és POR („jó“ energia) helyjett anionokat. Ezek valójában a hatásukkal és a működésével lényegében azonosok. Ezt az elméletet rögzíti az is, hogy ha megnézünk egy elektront mozgásban, azt látjuk, hogy a jedo utja kék, tehát az orgon színe. Hogy jobban megértsük, mondani kel valamit a ionokról.

Ionok atomok vagy molekulák, amelyek az elvesztettek vagy szereztek egy elektront és ennek köszönve energikusan felvannak töltve. Pozitív töltésű ionok (kationok) veszítettek egy elektron és úgy egészségtelenek. Találhatók porban, füstben és egyéb mérgező anyagokban (a DOR). Negatív töltésű egészséges ionok (anionok) nyertek egy elektront és nagyban hozzájárul a test egyensúlyához, az energiához és az általános egészséghez.Természetes egészséges anionok fel merülnek a természeti jelenségekben, mint a villám, hullámok, vízesések, valamint kozmikus sugárzás működésnél, ultraibolya sugárzásnál a napból, vagy köszönhetően a foldi kéreg ásványainak. Anionok színtelenek, szagtalanok, és a negatív töltésű elektronok pályája lehetővé teszi számukra, hogy vonzzák a különféle mikrorészecskék a levegőből. Anionok megszuntetik a port a levegőből, és megölik a baktériumokat. Összeköttetés „anion – levegő“ hasonló a kifejezéshez „vitaminok – élelmiszer“. Anionokat gyakran nevezik „levegő vitaminok“ , „hosszú élet eleme“ és „levegő tisztító“. Az anionok hasznos tulajdonságai sokáig észrevétlenűl maradtak. Nagyon fontosak az emberi egészségre.Nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmen kívül hagyjuk a gyógyító tulajdonságait. Anionok felhalmozódhassák és semlegesíthetik a pórt, elpusztítják a vírusokat feltöltött elektronokkal, behatolnak a mikrobiális sejtekbe és elpusztítják őket és így akadályozzák a káros hatását az emberi egészségre. Minnél több anionok a levegőben, annál kevesebb van a mikrobák. Kutatások kimutatták, hogy a anionok létszáma egy kubikus centiméterre a következő: 40 – 50 / cm 3 a városi lakóterületeken, 100 – 200 / cm3 a városi levegőben, 700 – 1000 / cm3 a nyitott vidéken és több mint 5000 / cm3, a hegyek és lejtői völgyeken.Az emberi egészség közvetlenül függ az anionoktól a levegőben.

Más szóval – a levegő a tengeren vagy az erdőben, vagy a vízesésnél is 200-szor lendületesebb mint lakott területeken, amelyt mindenki azonnal megérzi. Minnél lendületesebb a levegő, annál lendületesebbnek érzik magukat az emberek is. Területek híresek nyugalomról és a friss levegőröl a szó szoros értelmében milliárd„feltöltött“ anionokkal vannak tele. Ezért a vihar és az eső után  felfrissülve és felbuzdítva érezzük magunkat és ezért is olyan éberek és nyugodtak vagyunk, mikor  a vízesésnél álunk.

Az orgon jelenlegi helyzete a világban

Dr. Wilhelm Reich, mint a sámánok és a múlt meg a mai természeti gyógyítók POR energiával foglalkozott. Sajnos sokan nem tudják, vagy nem veszik figyelembe, hogy képesek manipulálni és dolgozni a DOR energiával is. Úgy ahogy a POR energiának szinte hihetetlen kedvező hatása van a környező élő szervezetekre, mint például öngyógyító erők aktiválása és a test jobb képessége, hogy kezelje a saját energiáját, ugyanúgy a  DOR energia működésének negatív hatása van az élő szervezetekre, mint például a sérült sejteket az emberi szervezetben és ebből eredő rengeteg civilizációs betegségek, mint a krónikus fejfájás, krónikus fáradtság, alvás zavarok, rákos daganatok, a stressz és sok más, sejtkárosodás az állatok és növényeknél, hatása az időjárásra (chemtrails, HAARP), agykontroll és mások. Százezrek mobil eszközök, mint a rádióadók, vezeték nélküli telefonok, a nukleáris erőművek, radarok és egyéb elektroszmog források tehetnek arról, hogy az orgon kiegyensúlyozatlan álapotban található. Ma beszélhetünk a DOR energia hatalmas túlsúlyáról a Földön.

A POR és DOR energiák közömbös aránya elpusztításán tömegesen részt vesznek az úgynevezett  entrópia adók. Minden (!) elektromos vagy elektronikus készülék entropikus adó, tehát egy DOR energia forrása, amely elektroszmoggot termel.

Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb szükség van a DOR energia nem létrehozására, vagy módosítására a DOR energiát POR energiára. Ép ezt az átalakulási szerepet a DOR energia POR energiára eltudja végezni az orgonit.